Dzsáfár / mór varázsló... Melyik szerepl? vagy az Aladdinból?
My Quizzes  Make a Quiz!

Your result...

Dzsáfár / mór varázsló

Bár a könyvben Dzsáfár nem szerepel, ő az Ezeregy éjszaka meséinek hősies nagyon pozitív főszereplője, a rajzfilmben főgonosz. Azaz mindenhájjal megkent varázsló vagy, akit a hataloméhsége elvakít olyannyira, hogy elpazarolja a kívánságait, és még hülyeséget is kíván... úgyhogy vigyázz, ha a kezedbe kerül egy csodalámpa, a dzsinntől nehogy azt kérd, hogy te is lehess dzsinn... :) Meg hogyha egy palotát hercegnőstül elrabolsz, akkor NE HIGGY A NŐKNEK, mert megmérgeznek, és a fejedet el/lecsavarják... :)

Take more quizzes! You'll like these...

what's your colour?

This quiz tells you what colour your personality matches.

How Good Are You Doing In School?

Can We Guess If You're Acing Your Classes? Or Are You Failing? See If We're Right By Taking This Quiz! (If You Are Done School, Then We Can See If You Aced Your Classes, But It May Not Be As Accurate.)

How attractive do the girls think you are?

tells you how hot the ladies think you are

what animal are you :3

what animal are you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Are you a whore?

Have you ever wondered if you are a whore? Well find out now!

what will your future job be?

what job will you have later on? :P

Penis Name Generator

Does your penis have a name? Give him now!

What Will Your 5 Year Old Daughter,Son Look Like?

IN THIS QIZ I CAN TELL YOU WHAT UR 5 YEAR OLD DAUGHTER OR SON WILL LOOK LIKE IN JUST A FEW MINUTES AND QUESTIONS OF YOUR TIME.

COLOUR TEST!

This is a colour test not eye-sight test or a clour-blind test!